Marino Pusic nieuwe assistent van Hake

Marino Pusic nieuwe assistent van Hake

  • Bron: FC Twente
  • Vrijdag 30 Oktober 13:00
  • jari
  • Bekeken: 2746
  • 0 Reacties

Pusic wordt per direct toegevoegd aan de technische staf van FC Twente. Hij treedt in de functie als assistent van René Hake.

 

Pusic was onder meer werkzaam als jeugdtrainer bij Vitesse onder 19. Hierna heeft hij een overstap gemaakt naar NAC Breda. De 44-jarige tekent nu een contract tot aan het eind van het seizoen bij FC Twente. Ted van Leeuwen is blij met de aanvulling. ''Met de komst van Marino Pusic als assistent van hoofdtrainer René Hake hebben we de technische staff rond. We hebben er vetrouwen in dat we daarmee kunnen gaan voor het maximale dit seizoen’’, aldus Ted van Leeuwen.

 

Ook Pusic is blij om bij FC Twente te zijn. ''Afgelopen drie weken heb ik in de keuken van FC Twente mogen kijken. René kende ik van de wedstrijden tussen PEC Zwolle en NAC Breda, waarin we elkaar als trainer tegenkwamen en de afgelopen tijd heb ik René nog beter leren kennen. Na mijn periode in Azerbeidzjan wilde ik mij eerst oriënteren, maar er kwam al vrij snel interesse van clubs uit binnen- en buitenland, waaronder FC Twente’’, zegt de kersverse assistent.

 

Onder andere het goede gevoel en de gesprekken die volgende, hebben er toe geleid dat Pusic heeft gekozen voor de club uit Enschede. Zijn doel is om een bijdrage te leveren aan dit jonge elftal.

0 Reacties
  • ?>

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.