Ziyech: ''De cijfers maken me niet uit''

Ziyech: ''De cijfers maken me niet uit''

  • Bron: Fox Sports
  • Zondag 25 Oktober 12:09
  • jari
  • Bekeken: 1846
  • 0 Reacties

Weer was Hakim Ziyech trefzeker voor FC Twente in het thuisduel tegen PSV. De middenvelder was in de verloren wedstrijd (1-3) tegen PSV de enige speler die namens FC Twente het net wist te vinden. Bij bijna elk doelpunt dit seizoen voor FC Twente is Ziyech direct of indirect betrokken.

De cijfers zijn indrukwekkend. Ziyech is betrokken bij 28 goals voor FC Twente. Zelf maakte hij er twaalf en bij zestien doelpunten was hij de aangever. Tegenover Fox Sports liet hij weten niet bezig te zijn met cijfers en statistieken. ''Zelf hecht ik er niet zo aan. Ik probeer gewoon het team te helpen de cijfers maken me niet uit’’, aldus Ziyech.

Ook ging de smaakmaker in op zijn glijpartij bij het vieren van zijn doelpunt. ''Ik gleed uit. Ik hield me nog tegen met mijn handen en had uiteindelijk gelukkig nergens last van’’. Daarnaast sprak Ziyech over de manier waarop Twente momenteel bezig is. ''Als team kunnen we tevreden zijn over de vechtlust die we getoond hebben, maar niet over het resultaat’’, blikt hij terug op de wedstrijd. ''Op het einde komen we net iets te kort. We hadden die 1-1 over de streep moeten trekken, helaas is dat niet gelukt. Ik zie dat we echter groeien en het gaat de goede kant op’’, aldus de aanvoerder.

0 Reacties
  • ?>

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.