Hake: ''PSV moeten we anders bestrijden dan Ajax''

Hake: ''PSV moeten we anders bestrijden dan Ajax''

 • Bron: FC Twente
 • Vrijdag 23 Oktober 17:07
 • jari
 • Bekeken: 1982
 • 10 Reacties

Morgenavond is het zover, FC Twente – PSV staat op het programma. Zaterdag treedt de ploeg van René Hake om 19:45 uur aan in de Grolsch Veste. Trainer Hake blikt al vooruit op de wedstrijd.

PSV dat derde staat en woensdag verloor van VFL Wolfsburg, zal volgens Hake anders benaderd moeten worden dan Ajax. ''Dat was een heel andere wedstrijd. Ajax speelt opener en PSV houdt het compact’’. Hake verwacht dan ook dat FC Twente zaterdagavond minder ruimte zal krijgen tegen PSV.

''Als het een open wedstrijd wordt, denk ik dat we onszelf in de problemen brengen. PSV heeft een te goede ploeg om dat niet af te straffen, maar PSV is ook een ploeg waar we wat tegen kunnen halen’’, vervolgt Hake. ''Als team moeten we heel goed zijn. We moeten voor elkaar werken en vechten en in gedisciplineerd teamverband spelen’’, besluit de trainer.

FC Twente zal niet met een volledige fitte ploeg aantreden. Er zijn een aantal afwezigen te melden. Naast de lang geblesseerde BØrven, Katsikas, Stevens, Marsman en Plattel, zijn ook Robert Schilder en Chinedu Ede toegevoegd aan het rijtje geblesseerden. Robert Schilder heeft een bovenbeenblessure en Ede heeft last van zijn enkel. Hake heeft al aangegeven dat Jeroen van der Lely de vervanger is van Schilder en dus zal starten. Voorin heeft Twente meer opties. Eén van de mogelijkheden is Thomas Agyepong, en omdat Jerson Cabral terugkeert in de ploeg kan ook hij een optie zijn. Daarnaast is Renato Tapia weer bij de selectie.

10 Reacties
 • ?>

10 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Johan Lenters
  Johan Lenters
  Johan Lenters
  24 October 2015

  Appeltje eitje voor PSV , hoop dat de kisten bier koud worden gebracht !!! Dus Arjen hans , koud bier !!!!