Agyepong: ''Ik vind het mooi om hier te mogen spelen''

Agyepong: ''Ik vind het mooi om hier te mogen spelen''

  • Bron: Voetbalprimeur
  • Woensdag 21 Oktober 16:08
  • jari
  • Bekeken: 2468
  • 1 Reacties

Zondagmiddag tegen NEC maakte Thomas Agyepong zijn thuisdebuut voor FC Twente. In de 1-0 gewonnen wedstrijd viel hij de tweede helft in voor Michael Olaitan. De vleugelspeler is blij dat hij terug is van een blessure en eindelijk kan spelen.

''Natuurlijk is het als voetballer niet makkelijk om langs de kant te staan’’, reageert Agyepong op zijn voetblessure. ''Het was lang geleden dat ik gespeeld had’’, vervolgt hij. Hij legt uit dat de stap van Ghana naar Manchester City groot voor hem is geweest. ''Vanuit Ghana naar Man. City was eerder dit jaar een grotere stap voor me. In de eerste maand hebben de spelers en trainers mij heel erg goed opgevangen bij FC Twente en mij kennis laten maken met de club’’, verteld hij.

Inmiddels is hij aan het wennen in Nederland en kijkt uit naar speelminuten op het veld die hij wilt maken. ''Ik vind het mooi om hier te mogen spelen. Dit seizoen hoop ik op veel speelminuten bij FC Twente en wil mijn bijdrage leveren aan het team’’, besluit de Ghanees. Zijn doel is duidelijk. ''Een goede teamprestatie neerzetten en dat de supporters tevreden zijn’’. Dat we aan het eind van het seizoen het gevoel hebben dat we er alles uitgehaald hebben, maar ik kijk eerst uit naar de komende wedstrijden met FC Twente’’, besluit Agyepong.

1 Reacties
  • ?>

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.