Ebecilio op zijn plek: "Ik ben blij met mijn keuze"

Ebecilio op zijn plek: "Ik ben blij met mijn keuze"

 • Bron: P4P International
 • Vrijdag 02 Oktober 20:44
 • Admin
 • Bekeken: 3248
 • 1 Reacties

Kyle Ebecilio is alweer even vertrokken uit Enschede. De middenvelder van de Tukkers speelt op huurbasis bij Nottingham Forest. Op de website van zijn management P4P International blikt hij terug op de eerste weken.

 

"Ik heb het hier echt naar mijn zin. Ik voel het vertrouwen van de mensen en de trainers om me heen. De beleving van voetbal in Engeland is mooi om mee te maken", aldus de 21-jarige middenvelder.

 

Ebecilio hoopt binnenkort tot de basiself te behoren. "Daar werk ik in ieder geval hard voor. Het teambelang gaat altijd voor, maar ik wil hier laten zien wat ik kan. Ik voel me steeds fitter en sterker worden. De trainingen zijn heel zwaar. Dat is anders ten opzichte van Nederland. Het tempo is hier moordend, maar ik merk aan alles dat ik hier stappen zet. Ik ben dan ook blij met mijn keuze", vertelt hij op de website van zijn management.

 

Ebecilio is tevreden met zijn keuze, en het niveau van Championship. "Maar vergis je niet. Het niveau is zeer hoog. Kijk maar naar bijvoorbeeld Queens Park Rangers. Vorig jaar speelde ze nog in de Premier League, maar ze staan nu met een sterke selectie op een dertiende plek", besluit hij.

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Marco Snoeyer
  Marco Snoeyer
  Marco Snoeyer
  02 October 2015

  Had veel potentie, ook weer een fout van schreuder