"We willen revanche nemen voor vorig seizoen"

"We willen revanche nemen voor vorig seizoen"

  • Bron: Ajax
  • Vrijdag 02 Oktober 13:10
  • Admin
  • Bekeken: 3096
  • 0 Reacties

Voor de FC Twente vrouwen staat vanavond de eerste grote krachtmeting van het seizoen op het programma. De Tukkers spelen uit bij Ajax. Voor de dames van FC Twente een goede test, in de zware oktober maand.

 

Ajax-speelster Merel van Dongen wil de Tukkers meteen een tik uitdelen. "Met tien punten uit vier wedstrijden hebben we een redelijke start gemaakt. Alleen tegen ADO Den Haag (0-0) hebben we onnodig puntenverlies geleden. We zijn nu bezig met het finetunen van ons spel, zodat we een hoger rendement uit onze kansen kunnen halen. Dat doen we door veel videobeelden te bekijken en specifiek te trainen", aldus de international op de website van Ajax.

 

"Het is een wedstrijd waar we erg naar uitkijken. We willen revanche nemen voor vorig seizoen. FC Twente is op papier onze grootste concurrent, dus die zouden we graag al vroeg in het seizoen een tik willen uitdelen. Twente is Nederlands kampioen en dé te kloppen ploeg, zoals dat in voetbaltermen zo mooi heet. We hebben een goed beeld van de krachtsverhoudingen. Twente heeft net als ons weinig mutaties ondergaan. Beide teams zullen elkaar weinig ontlopen", aldus de speelster van Ajax.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.