Oosterwijk kan rekenen op meer speeltijd: "Ik wissel niet zo snel"

Oosterwijk kan rekenen op meer speeltijd: "Ik wissel niet zo snel"

  • Bron: Voetbal International
  • Woensdag 30 September 11:28
  • Admin
  • Bekeken: 2780
  • 0 Reacties

Jari Oosterwijk debuteerde vorig seizoen al bij FC Twente maar afgelopen zondag mocht de spits voor het eerst in zijn carrière beginnen in de basis. Het vertrouwen van Rene Hake betaalde hij uit met een doelpunt. De interim-trainer geeft nu in Voetbal International aan, dat de boomlange spits kan rekenen op meer speelminuten.

 

“Van al onze aanvallers is Jari de enige die nu een doelpunt achter zijn naam heeft staan, dat is gewoon een feit. En iedereen die FC Twente in de voorgaande wedstrijden heeft gevolgd, weet dat ik niet zo snel wijzigingen aanbreng. Wel zullen we de belastbaarheid van Jari goed in de gaten moeten houden. Hij komt uit de Jupiler League en heeft het best zwaar”, vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

 

“In de laatste weken zag je al een verbetering in ons veldspel en in het aantal gecreëerde kansen. Ik kan dat wel blijven zeggen en benadrukken, maar op een gegeven moment moet het een keer tot uitdrukking komen in goals en in punten. Dat is gelukkig gebeurd”, aldus de enthousiaste trainer.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.