Bruno Uvini: ''De overwinning voelt als een bevrijding''

• Maandag 28 September 16:31
  • jari
  • Bekeken: 1792
  • 2 Reacties

De overwinning van gistermiddag tegen Roda JC heeft de ploeg van René Hake goed gedaan. Bruno Uvini zegt dat de overwinning als een bevrijding voelt.

Over de afgelopen wedstrijden zegt hij het volgende: ''De afgelopen wedstrijden speelden we best vaak redelijk, maar lukte het desondanks niet''. Zondagmiddag was het dan eindelijk zover, een overwinning. FC Twente won thuis van Roda JC met 2-1. De goals werden gemaakt door Jari Oosterwijk (25e minuut) en Kamohelo Mokotjo (29e minuut). ''Na het bekerduel tegen FC Groningen hebben we tegen elkaar gezegd, dat het tegen Roda moest gebeuren’’ aldus de Braziliaan’’.

Ondanks het goede spel van FC Twente in de eerste helft, kreeg het in de laatste tien minuten toch nog een tegengoal. ''Die goal viel natuurlijk op een vervelend moment’’, zegt de verdediger. Naast de goede prestatie van het team, is Uvini ook blij met de supporters. ''Ik vind echt dat zij vandaag het verschil hebben gemaakt. Het lijkt haast alsof we een nieuwe start hebben gemaakt’’, aldus de verdediger. FC Twente moet zich nu gaan richten op de volgende wedstrijd.   De spelers en fans zullen gaan afreizen naar Alkmaar waar het speelt tegen AZ.