Jari Oosterwijk scoort openingstreffer bij basisdebuut

Jari Oosterwijk scoort openingstreffer bij basisdebuut

 • Bron:
 • Maandag 28 September 15:53
 • jari
 • Bekeken: 2124
 • 2 Reacties

Jari Oosterwijk heeft een belangrijk aandeel gehad in de gewonnen thuiswedstrijd (2-1) tegen Roda JC. De spits opende als basisdebutant de score in de 25e minuut.

Het is de 25e minuut wanneer Oosterwijk de Grolsch Veste reden geeft tot juichen. De lange spits knikt de bal, na een goede voortzet van Hakim Ziyech, tegen de touwen. Ziyech gaf bij deze actie zijn zoveelste assist van het seizoen.

Op de vraag hoe Oosterwijk zich voelt na zijn eerste doelpunt voor FC Twente reageert hij als volgt: ''Ja, dat voelt heel goed, dat is graag wat je wilt en het is gelukt’’, aldus de 20-jarige speler. ''Je gaat het veld op om te scoren en om die drie punten te pakken’’. 


Zelf is hij ook tevreden over zijn eerste doelpunt en de voorzet die vooraf ging. ''Ik krijg de bal gewoon goed strak op mijn hoofd, de verdediger kon niks meer doen. Zo strak was ie’’. Vervolgt de spits. Hij complimenteer ook Hakim ziyech met zijn voortzet. ''Ik hoefde niet eens vrij te komen’’.


De overstap van jong FC Twente naar het eerste is vlot gegaan. Zelf zegt het volgende hierover: ''ja, de grootste overstap was naar de Jupiler league. Nu zit er meer tempo in, dat is voor mij fijner om mee te spelen’’. Verder is Oosterwijk blij met de bewegende spelers om zich heen. ''Ik heb mensen om mij heen die bewegen, dat is voor mij eigenlijk makkelijker dan de Jupiler league, besluit de spits.

2 Reacties
 • ?>

2 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Gerrit Hilberink
  Gerrit Hilberink
  Gerrit Hilberink
  28 September 2015

  Basisplek voor hem, wat een super wedstrijd speelde hij! Olaitan eruit wanneer Cabral weer fit is.