Hake blij met eerste drie punter: "Het gaat de goede kant op"

Hake blij met eerste drie punter: "Het gaat de goede kant op"

  • Bron: FC Twente
  • Maandag 28 September 12:04
  • Admin
  • Bekeken: 1664
  • 1 Reacties

FC Twente slaagde er vandaag voor de eerste keer in om drie punten te pakken. De thuiswedstrijd tegen Roda JC werd gewonnen met 2-1, voor trainer Rene Hake een wedstrijd waar hij met een goed gevoel op terug kan kijken, al zijn er nog wel wat verbeter puntjes.

 

FcCTwente liet zich voornamelijk in de eerste helft van de goede kant zien. Er werden veel kansen gecreëerd en het spel leek al aanzienlijk beter dan dat aan het begin van het seizoen. "We boekten daar de laatste weken al vooruitgang. Gelukkig kwam dat er ook vandaag weer uit, alleen hebben we te weinig goals gemaakt. Daardoor kregen we het in de laatste tien minuten nog heel erg moeilijk, maar daar hebben we ons goed doorheen gesleept. We hebben het gevoel dat het de goede kant op gaat, dit helpt alleen maar om het nog beter te maken", vertelde de oefenmeester van Fc Twente.

 

Ook Hakim Ziyech heeft zich van de goede kant getoond met twee assists en liet na het opstootje rondom zijn keuze voor het Marokkaanse elftal weer zien waarom beide nationale elftallen blij zouden zijn met zijn aanwezigheid. Zijn trainer was tevreden: "Hij was af en toe slordig, maar ook heel dreigend, omdat hij door zijn loopacties dicht bij hun goal aan de bal kwam en dus gevaarlijk kon zijn. Hakim is niet de beroerdste om voor de ploeg te werken, maar hij heeft daar ook moeite mee om dat continu te brengen. Dan moet je hem af en toe een zetje geven, uiteindelijk betaalt zich dat terug."

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.