Hakim Ziyech: "We moeten op dezelfde voet verder"

Hakim Ziyech: "We moeten op dezelfde voet verder"

 • Bron: Fox Sports
 • Woensdag 23 September 22:18
 • jari
 • Bekeken: 4632
 • 5 Reacties

Na de verloren bekerwedstrijd tegen FC Groningen stond Hakim Ziyech de verslaggever van Fox Sports te woord. Het ging uiteraard over de verloren bekerwedstrijd tegen FC Groningen, maar ook om zijn keuze om voor het nationale team van Marokko te kiezen.

Op de vraag of het een kwestie van pech was dat FC Twente de wedstrijd verloor reageerde Ziyech: ‘’Ja, ik denk het wel. We hebben genoeg kansen gecreëerd en dan geef je het in de tweede helft eigenlijk weg’’. Verder vindt hij dat FC Twente redelijk speelde in vergelijking met de wedstrijd tegen SC Cambuur. ‘’ We moeten op de zelfde voet verder’’, vervolgt Ziyech. ‘’We kunnen tevreden zijn met het spel van de eerste helft, maar van de tweede niet.

Wanneer het over zijn keuze gaat om voor Marokko te kiezen zegt hij: ‘’Ik ben hier om antwoord te geven op de wedstrijd en eigenlijk niet op dat soort dingen’’. Hij verteld dat hij dat nog wel een keer doet op een ander moment. ‘’Moet een beetje rustig worden, er is veel gebeurd deze week’’. Vooral de media-aandacht heeft Hakim Ziyech gestoord. ‘’De uitleg komt nog een keer’’, besluit Ziyech.

5 Reacties
 • ?>

5 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Frank Bonhke
  Frank Bonhke
  Frank Bonhke
  24 September 2015

  mag wel op de zelfde voet verder maar dan graag wel een keer winnen anders schiet het natuurlijk niet op

 • Edwin Peezenkamp
  Edwin Peezenkamp
  Edwin Peezenkamp
  24 September 2015

  Normaal gesproken goeie voetballer alleen in de bekerwedstrijd wat minder volgens mij zat de discussie van de rol voor welk land hij wil/wou uitkomen nog in zijn hoofd vond hem wat minder maakte vaak de verkeerde keuzes maar neemt niet weg dat hij een goede voetballer is hij komt er wel.

 • Marten Bos
  Marten Bos
  Marten Bos
  23 September 2015

  Ja....goed idee.....hoeveel wedstrijden gelijkspel. .Is hoeveel punten dan Ziyech. ...en dan zo doorspelen...mooi positiespel....fijn lopen en nog beter diepte gezocht. ...echt een lust voor het oog.....en dan daarbij het Door verdedigen. ....wow...perfect gedaan....echt super....bedankt....je bent echt een voorbeeld....snap echt dat je aanvoerder bent😢

 • Roy Huiskes
  Roy Huiskes
  Roy Huiskes
  23 September 2015

  Eerste helft uitstekend. Zo doorgaan komt het goed