"Dat moest een strafschop zijn"

"Dat moest een strafschop zijn"

 • Bron:
 • Zaterdag 19 September 21:35
 • Menno
 • Bekeken: 3146
 • 5 Reacties

Het eerste duel van de zaterdagavond is geïndigd in een 0-0 gelijkspel in Leeuwarden tussen Cambuur en FC Twente. Beide ploegen kregen enkele kansen, maar het grootste moment in de wedstrijd kwam er (niet) middenin de tweede helft toen FC Twente een strafschop werd ontnomen. Interim-trainer René Hake is allesbhehalve lovend over de arbitrale keuze.

"Ik voel me erg besloten. We hadden een strafschop moeten hebben, honderd procent." Dit zegt hij tegen Fox Sports. Het moest een strafschop zijn en Cambuur moest rood hebben. Of je dan wint? Daar ga ik wel vanuit", aldus René Hake.

Iets soortgelijks was ook al vorige week het geval tegen Ajax. "Vorige week kregen we daardoor een strafschop tegen. Heel zuur dat je het vorige week tegen hebt zitten en deze week ons dat vooroordeel ontnomen wordt."

Wat betreft de functie als trainer bij FC Twente is Hake duidelijk: "Zoals het nu is, blijf ik trainer. Wat er in de tussentijd gebeurt, dat moet je aan Ted van Leeuwen of Aldo van der Laan vragen, besluit de trainer.

 

5 Reacties

5 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Gerard Lasonder
  Gerard Lasonder
  Gerard Lasonder
  20 September 2015

  Het was gewoon een hele duidelijke strafschop, punt uit!!! En natuurlijk een rode kaart! Wat verwachten jullie eigenlijk allemaal, een wonder na de achterliggende verschrikkelijke periode? WE hadden gewonnen, dat is het enige dat telt!!! En ehhhh.....het komt goed! Kijk naar Heracles vorig jaar nog 0 punten om deze tijd en nu??? Dat gaan wij ook krijgen, let maar op. Geduld is een schone zaak. Hou op met dat gemopper!

 • Barry Stoelhorst
  Barry Stoelhorst
  Barry Stoelhorst
  19 September 2015

  Er wordt niet gezegd dat die penalty en rode kaart van doorslaggevend belang is maar dat had het zelfvertrouwen wel een boost gegeven.

 • Ary Braakman
  Ary Braakman
  Ary Braakman
  19 September 2015

  Als je gewoon wint heb je ook geen reden om boos te zijn op de scheidsrechter.

 • Stefan Sloot
  Stefan Sloot
  Stefan Sloot
  19 September 2015

  Laten we het even lekker allemaal opleggen aan de arbitrage... twente hoort dit soort wedstrijden gewoon zelf in het slot te gooien met deze kwaliteiten.