'Zwak geheel van sterke schakels'

'Zwak geheel van sterke schakels'

 • Bron: Voetbal International
 • Woensdag 16 September 18:02
 • Tom
 • Bekeken: 3916
 • 3 Reacties

Afgelopen zaterdag speelde FC Twente gelijk tegen Ajax, een opsteker na de slechte seizoensstart, maar het zijn de aankomende wedstrijden die echt zullen laten zien hoe FC Twente er momenteel voor staat.


In een interview met Voetbal International laat FC Twente coach René Hake weten blij te zijn met het materiaal. "Als je de individuele spelers langsgaat, dan kan je tot de conclusie komen dat FC Twente een heel redelijk elftal op de been kan brengen", vertelt de oefenmeester. Er is echter ook twijfel over het elftal "De praktijk leert echter dat het wankel is en allemaal nog naar elkaar toe moet groeien. Kijk alleen al naar de nieuwelingen", laat Hake weten. 

 

De coach laat weten waar volgens hem de knelpunten liggen. "Ede komt uit het buitenland en moet wennen aan de speelstijl. De spelers die vanuit de jeugd zijn doorgeschoven moet wennen aan de intensiteit van de trainingen. Cabral, Oilatan en Uvini hebben het laatste jaar niet veel op het hoogste niveau gespeeld", doet Hake uit de doeken. "Het vergt tijd, praten en veel trainen om alles in elkaar te laten grijpen. Het is geen excuus, maar veel meer een gevolg van wat zich hier allemaal heeft afgespeeld."

3 Reacties

3 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Harm Koopman
  Harm Koopman
  Harm Koopman
  16 September 2015

  Laat deze man maar even een poosje staan zeker tot aan de winterstop en dan maar verder kijken

 • TuurenShulle Kel
  TuurenShulle Kel
  TuurenShulle Kel
  16 September 2015

  Het tijdperk van hand ophouden is klaar nu met haken zal er weer stevig worden getraind en hun conditie weer snel toenemen.