Cabral herleeft: "Het voelt heerlijk eindelijk weer voor FC Twente te spelen"

Cabral herleeft: "Het voelt heerlijk eindelijk weer voor FC Twente te spelen"

 • Bron: Algemeen Dagblad
 • Woensdag 16 September 11:45
 • Admin
 • Bekeken: 5720
 • 2 Reacties

Jerson Cabral is al drie seizoenen in Enschede, maar echt wedstrijden spelen deed hij niet. Onder Alfred Schreuder was er ook geen plek voor hem. De oefenmeester liet hem wel spelen in de voorbereiding maar in de competitie werd hij weer terug gezet naar de beloften. Hoe anders is het nu voor hem met Rene Hake aan het roer.

 

De interim trainer geeft de buitenspeler vertrouwen en stelde hem meteen op tegen Ajax. “Het voelt zo heerlijk dat ik eindelijk weer voor FC Twente speel”, vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

 

“Ik doe nu hetzelfde als andere jaren, alleen wordt er nu anders naar gekeken, denk ik. Nu wil ik laten zien wat ik kan. Ik ben er ook trots op dat ik hier weer sta. Ik ben van best ver gekomen”, vertelt hij eerlijk tegen het dagblad.

 

Hij gaat verder. “Ik stond te boek als een groot talent van Feyenoord. Ik kon destijds ook naar Swansea, maar koos bewust voor Twente. Ik was nog maar 21 jaar, te jong om naar het buitenland te gaan. Het leek voor mij de juiste stap, maar dat is anders uitgepakt. En toen kwamen de verhalen. Dat ik overlast bezorgde in mijn appartement, met de auto zou racen in de garage, drank gebruikte. Dat was totale onzin. Maar het deed mijn imago geen goed, ik werd aangekeken alsof ik tuig was”, zijn de woorden van Jerson Cabral.

 

Foto: Orange pictures

2 Reacties

2 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Harm Koopman
  Harm Koopman
  Harm Koopman
  16 September 2015

  Mooi en nu vast houden deze vorm

 • Gerrit Bakker
  Gerrit Bakker
  Gerrit Bakker
  16 September 2015

  Als hij gewoon in zijn voetbalschoenen blijft rennen , schieten , STAAN dan zal hij ook weer respect krijgen. Maar ga er niet naast lopen. Succes weer in het eerste.