Castaignos leeft op in Duitsland: "Hier wordt anders naar mij gekeken"

Castaignos leeft op in Duitsland: "Hier wordt anders naar mij gekeken"

  • Bron: Metro
  • Woensdag 16 September 11:30
  • Admin
  • Bekeken: 2760
  • 0 Reacties

Luc Castaignos is lekker bezig in Duitsland. De oud-spits van FC Twente scoort aan de lopende band in de Bundesliga. Iets wat hem in Enschede niet echt lukte. Castaignos is blij met zijn overstap, en doe doelpunten die hij maakte. Maar overdrijven, dat doet hij niet.

 

“Of ik me hier bevrijd voel? Nee, zo zie ik dat niet. Ik voel me niet anders dan toen ik bij FC Twente vertrok. Ik ben nog steeds dezelfde Luc die volgens anderen te weinig lacht”, vertelt hij tegenover Metro.

 

“Hier wordt anders naar mij gekeken. In Duitsland verwachten ze dat ik één ding goed doe: doelpunten maken. Ik ben het eindstation, klaar. Als je niet goed speelt noemen ze je een klootzak, een week later kun je weer een topspeler zijn. Mensen hebben een mening. Dat is overal hetzelfde. Ik laat me niet gek maken. Hoeveel ik er dit jaar ga maken? Ik heb wel een aantal in m’n hoofd, maar dat ga ik niet verklappen”, vertelt hij aan de krant.

 

Na drie seizoenen FC Twente was het deze zomer tijd om afscheid te nemen van elkaar. Ondanks zijn vertrek kijkt hij nog met een schuin oog naar Twente. “Ik volg Twente nog een beetje”, vertelt hij eerlijk. Over het ontslag van Schreuder zegt hij het volgende. “Schreuder is altijd goed voor mij geweest, gaf me vertrouwen. Daar ben ik hem dankbaar voor. Of het ontslag terecht is, weet ik niet. Kan ik niet over oordelen, ik zit er niet meer”, besluit hij in gesprek met de Metronieuws.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.