Drommel door het dolle heen: "Dit smaakt naar veel meer"

Drommel door het dolle heen: "Dit smaakt naar veel meer"

 • Bron: Metro, FC Twente
 • Maandag 14 September 12:22
 • Admin
 • Bekeken: 5472
 • 4 Reacties

Joel Drommel maakte zaterdagavond zijn debuut voor FC Twente. Hij keepte een puike wedstrijd maar veroorzaakte wel een penalty wat de 2-2 voor Ajax betekend. Ondanks de penalty overheerst het goede gevoel bij de pas 18-jarige keeper.

 

"Ja, mijn ouders zijn trots. Zandvoort ook. Ik heb zoveel berichtjes op mijn telefoon gekregen net, ongelooflijk", vertelt hij aan Metro. De jongeling baalt van de penalty. "De gelijkmaker valt uit een strafschop, waar ik niet vrijuit ga. Ik krijg de bal niet heel lekker teruggekopt en kies er voor om uit te komen. Ik denk wel dat er sprake was van contact en kan me voorstellen dat de scheidsrechter een strafschop geeft. Voor mij is het natuurlijk een duur leermoment, ik hoop dat zoiets me niet nog een keer overkomt. Dat het dan 2-2 wordt is natuurlijk jammer, zeker ook voor het publiek", zijn de woorden van Drommel.

 

Ajacied en Oranje international Joel Veltman was onder de indruk van zijn debuut. "Hij speelde een goede wedstrijd alleen die strafschop was iets minder voor hem. Al moet ik zeggen dat Sanogo gemakkelijk naar de grond ging. Dat was jammer voor het debuut van die jongen. Maar hij was vier jaar geleden nog veldspeler en nu als 18-jarige op doel tegen Ajax. Dat doet hij goed, heel knap hoor", zijn de mooie woorden van Veltman voor de tiener.

 

In de eerste minuut ving Drommel de bal op met zijn borst, het publiek veerde meteen op. "Ik voelde dat het publiek het wel waardeerde, dat heb je dan weer mee als veldspeler. Daarom is het jammer die ik die strafschop heb veroorzaakt. Toch pakken ze mij deze avond niet meer af. Dit smaakt naar veel meer", besluit hij.

4 Reacties

4 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Sabrina Kluitenberg
  Sabrina Kluitenberg
  Sabrina Kluitenberg
  14 September 2015

  Ik hoop dat je nog veel in het doel mag staan bij fc twente