Hake heeft duidelijk doel voor ogen: 'Moeten vooruit kijken'

Hake heeft duidelijk doel voor ogen: 'Moeten vooruit kijken'

 • Bron: Telegraaf
 • Donderdag 10 September 14:00
 • Tom
 • Bekeken: 4252
 • 1 Reacties

Aankomend weekend staat er een belangrijke wedstrijd op het schema, FC Twente - Ajax. De eerste wedstrijd met interim-trainer René Hake aan het roer. Een beladen wedstrijd, want hoe zal Hake het doen? 


Dat de interim-trainer het anders gaat aanpakken is duidelijk. In een interview met de telegraaf laat Hake weten dat er veranderingen zullen komen. “De eerste wedstrijden leek er een soort klamme deken over de ploeg te liggen. Die moet er af. We doen er alles aan om onze speelwijze te ontwikkelen. Opbouwen, druk zetten, kansen creëren en zo het publiek achter ons krijgen. Op die manier moeten we beter worden”, vertelt de oefenmeester.


De trainer wil het publiek achter de ploeg krijgen en voegt meteen daad bij woord. Keeper Nick Marsman wordt naar verluid ingeruild voor Drommel, een verandering waar veel fans al sinds het begin van het seizoen om vragen. Hoewel het moeilijk wordt om aan de hoge verwachtingen te voldoen zal Hake zijn best blijven doen de resultaten te veranderen. Wat gebeurd is, is gebeurd. “Vooruit kijken. Dat moet nu ook gebeuren.”

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • TuurenShulle Kel
  TuurenShulle Kel
  TuurenShulle Kel
  10 September 2015

  Laat hem nou eerst eens proberen daarna kan je altijd nog een trainer laten komen als het niks word ik denk overigens van wel