Vriendenkring gaat spelersbus niet opwachten

Vriendenkring gaat spelersbus niet opwachten

 • Bron: RTV Oost
 • Maandag 24 Augustus 19:06
 • Job
 • Bekeken: 3340
 • 9 Reacties

De Vriendenkring heeft laten weten niet de bus te willen opwachten mocht FC Twente niet winnen in Almelo komende zaterdag. Eerder lieten ze bij VAK-P weten de spelersbus op te gaan wachten als De Tukkers geen drie punten meenemen. FC Twente staat momenteel 16e met 1 punt uit drie wedstrijden. 


"Ik vind ook dat er alles aan gedaan moet worden om te winnen", aldus Läslo Hut van de Vriendenkring. "Maar je kunt niet eisen dat ze winnen. Als er maar geknokt wordt, dan vind ik het niet erg dat er maar een punt gepakt wordt. Wij zijn geen voorstander van het opwachten van de spelersbus, dat is niet onze stijl." 

 

"Wij hebben in mei al aangegeven geen vertrouwen te hebben in trainer Alfred Schreuder. Maar Schreuder blijft maar zitten", zegt Hut radeloos. "Wij zijn klaar met die man, hij moet weg. Helaas kunnen wij dat niet afdwingen. Als ik wist wat we als supporters kunnen doen om hem te laten vertrekken, dan zouden we dat meteen doen." Voegt hij er aan toe.

 

"Blijkbaar heeft Schreuder een onmogelijk contract gekregen in de tijd van voorzitter Joop Munsterman, waardoor de club niet van hem af kan. Ik verwacht dat er pas rust komt, als Schreuder weg is." Zegt Hut tot slot.

 

9 Reacties

9 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Maarten Nijkamp
  Maarten Nijkamp
  Maarten Nijkamp
  24 August 2015

  Goedzo want wist of verlies de bus opwachten helpt toch ook niks

 • Richèlle Quinn
  Richèlle Quinn
  Richèlle Quinn
  24 August 2015

  Hoewel ik me alle frustratie voor kan stellen ben ik het hier helemaal mee eens.. Bevorderlijk voor onze spelers is dit nou ook niet.. Iedereen ziet hem liever gaan dan komen maar motiverend is dit in ieder geval niet..

 • Ton Wolf
  Ton Wolf
  Ton Wolf
  24 August 2015

  Gefeliciteerd met jullie beslissing. Zo zie je maar, ondanks dat Twente niet wint, zegeviert het verstand........

 • Bob Dijkhuis
  Bob Dijkhuis
  Bob Dijkhuis
  24 August 2015

  Ben dan wel reuze benieuwd naar komend weekend !

 • Javier Gutiérrez
  Javier Gutiérrez
  Javier Gutiérrez
  24 August 2015

  Je kan geen overwinning eisen, je hoopt op een overwinning. Wat je wel kan eisen zijn idd strijd, passie en inzet. Als ze dan met 3-0 klop krijgen jammer dan. Als ze er maar voor gevochten hebben. Bus opwachten brengt geen oplossing, zet Twente in kwaad daglicht, alle media heeft het erover en het haalt de aandacht weg van het werkelijke probleem. Schreuder en zijn wanprestaties

 • Sibor Rietberg
  Sibor Rietberg
  Sibor Rietberg
  24 August 2015

  👍🏻👍🏻de enige juiste beslissing!!