Geen spijt van vertrek bij Twente: "McClaren gaf de jeugd geen kans"

Geen spijt van vertrek bij Twente: "McClaren gaf de jeugd geen kans"

 • Bron: WegdamNieuws.nl
 • Woensdag 19 Augustus 11:41
 • Benjamin
 • Bekeken: 2660
 • 2 Reacties

Via Heracles Almelo hoopt Mike te Wierik na zijn vertrek bij FC Twente alsnog te slagen in de Eredivisie. Spijt van zijn beslissing om de jeugd van de club uit Enschede te verruilen voor die uit Almelo, heeft de mandekker niet.


"In de winterstop van het seizoen 2009-2010 hoorde ik dat Heracles me wilde hebben", zegt Te Wierik in gesprek met WegdamNieuws.nl. "Theo (ten Caat, red.) zei dat FC Twente me wilde houden. Maar ik besefte dat ik onder Steve McClaren nooit een kans zou krijgen. Hij gaf de jeugd geen kans.""Bij Heracles mocht ik met het eerste meetrainen. Gertjan Verbeek was de trainer, ik had een gesprek met hem en daarna besloot ik naar Heracles te gaan." Inmiddels is Te Wierik een vaste waarde in het Polman Stadion. Ik heb nog een contract bij Heracles tot 2017. Dan hoop ik weer een stap gezet te hebben. Dat is mijn eerste doel.""Ik wil na Heracles naar een grotere club of naar het buitenland. Bij Jong Oranje heb ik de bevestiging gekregen dat er meer in zit. Ik ga mijn best doen om dat te bereiken."

2 Reacties

2 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Bob Dijkhuis
  Bob Dijkhuis
  Bob Dijkhuis
  19 August 2015

  Wat een onzin is dit, we leven niet in het verleden maar in het NU, Helaas hebben we nog steeds die eikel die de eer maar niet aan zichzelf wil houden door op te stappen.

 • Wolfgang Ekkel
  Wolfgang Ekkel
  Wolfgang Ekkel
  19 August 2015

  En die debiel wat er nu voor staat geeft de spelers geen kans om zich te bewijsen op hun ideale posities