"FC Twente is niet mijn club maar dit doet als voetballiefhebber wel pijn"

"FC Twente is niet mijn club maar dit doet als voetballiefhebber wel pijn"

  • Bron: AD
  • Maandag 17 Augustus 13:23
  • Job
  • Bekeken: 3912
  • 0 Reacties

Willem van Hanegem schrijft wekelijks een collumn in het AD, deze keer gaat deze over FC Twente. 'De kromme' heeft onder meer over de lakse inzet van de spelers en het beleid van Alfred Schreuder.


"Ik wil ook nog iets kwijt over FC Twente. Ik word dood- en doodziek van die verslaggevers die maar roepen dat het zo’n jonge ploeg is. Dat hebben toch bijna alle clubs in de Eredivisie? Bovendien staan er bij FC Twente vijf, zes internationals in de ploeg. Die mogen zich niet zo ondersteboven laten spelen door ADO. Het had zelfs makkelijk 1-7 of 1-8 kunnen worden in plaats van 1-4." concludeert van Hanegem niet geheel onterecht. 

 

“Twente is niet mijn club, maar het doet mij als voetballiefhebber wel pijn om die gasten zonder enige bezieling te zien spelen. Ik denk dat het aan de manier ligt waarop de trainer zijn elftal laat voetballen. Schreuder zou zijn spelers eens lekker vrij moeten laten. Misschien klink dat gek, maar ik verwacht dat Twente dan weleens heel verrassend voor de dag zou kunnen komen. Probeer het maar eens”, besluit Van Hanegem.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.