Schreuder baalt: 'Teleurstelling voor ons allemaal'

Schreuder baalt: 'Teleurstelling voor ons allemaal'

 • Bron: NOS
 • Zondag 16 Augustus 16:05
 • Tom
 • Bekeken: 4720
 • 2 Reacties

Een valse start van het seizoen, de verloren wedstrijd tegen Ado Den Haag. Trainer Alfred Schreuder laat weten te balen van het verloop van de wedstrijd.


"Ik vond dat we goed begonnen, met veel beweging. Je zag dat het moeilijk was om veel te creëeren. Dan kom je tegen de verhouding in 1-0 achter," legde de oefenmeester uit in een interview met NOS. "Uiteindelijk moesten we Corona eerder brengen dan dat we gewild hadden, maar we hadden meer creativiteit nodig en meer breedte in het veld. Ik heb veel vastigheden gezien vlak na rust, dan maken we ook de 2-1, daarna vergeten we het te blijven doen waardoor we onszelf uit de wedstrijd spelen."

 

"Als Corona fit is hoort hij ook te spelen, en uiteindelijk moeten onze buitenspelers het verschil maken. Wat ze ook deden vlak na rust", vertelt de trainer over zijn vleugelspeler. Over het commentaar op de verdediging is de oefenmeester ook duidelijk. "Wij weten dat ze beter kunnen, ze hebben een geweldige mentaliteit dus ik maak me geen zorgen. Het is belangrijk dat we bij elkaar blijven en verder gaan waar we gebleven waren."

2 Reacties

2 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • TuurenShulle Kel
  TuurenShulle Kel
  TuurenShulle Kel
  16 August 2015

  Ik begrijp dat twente een probleem heeft met uitbetalen betreffende schreuder maar dit gaat em dit seizoen echt niet worden zo er is teveel gebeurd dat elke keer als het slecht gaat zoals afgelopen wedstrijd je gezeur krijgt en dat komt dan weer niet ten goede betreffende het toch wel jonge team wat we hebben staan.