'Tapia inzetbaar tegen ADO, Olaitan en Corona in de basis'

'Tapia inzetbaar tegen ADO, Olaitan en Corona in de basis'

 • Bron: Erik van Haren
 • Vrijdag 14 Augustus 12:03
 • Tom
 • Bekeken: 4556
 • 6 Reacties

Goed nieuws voor FC Twente, zowel Corona als Olaitain kunnen in de basis beginnen tegen ADO Den Haag. Renato Tapia, die tegen Groningen uitviel met een blessure, lijkt ook op tijd fit te zijn voor de wedstrijd. FC Twente watcher van De Telegraaf, Erik van Haren, vermeldt dit op zijn twitter account. 


Michael Olaitain was tegen Groningen helaas niet inzetbaar omdat de speler nog niet speelgerechtigd was. De reden hiervoor was dat de Nigeriaanse spits nog geen werkvergunning had. Nu de zaken geregeld zijn mag de speler beginnen in de Eredivisie en zijn officiële debuut maken voor FC Twente. Naar alle waarschijnlijkheid zal de speler die gehuurd is van Olympiakos meteen in de basis beginnen. 

 

Niet alleen Michael Olaitan is een kandidaat voor een basisplaats, ook Jesús Corona vanaf de eerste minuut beginnnen. Corona startte afgelopen woensdag tegen Groningen op de bank. Door het spelen van de Copa América en de Gold cup met Mexico kon de speler zich pas later bij de selectie voegen. 

 

Renato Tapia viel geblesseerd uit in de wedstrijd tegen FC Groningen maar is waarschijnlijk wel op tijd fit voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag. De blessure lijkt mee te valle,n maar of de speler ook in de basis begint is nog wel de vraag.

6 Reacties

6 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Raymond Wulff
  Raymond Wulff
  Raymond Wulff
  14 August 2015

  Oooohh. Ik zie m r wel voor aan. Die stelt ze niet op die droeftoeter.