Ziyech spreekt zich uit: 'Hierna naar buitenland'

Ziyech spreekt zich uit: 'Hierna naar buitenland'

  • Bron: Tubantia
  • Woensdag 12 Augustus 12:03
  • Tom
  • Bekeken: 2044
  • 0 Reacties

Afgelopen week is bekend geworden dat Hakim Ziyech de nieuwe aanvoerder is van FC Twente, voor velen een logische keuze, een jongen met talent en pit die uitstekend de voortrekkersrol op zich kan nemen.  Maar als het aan Ziyech zelf ligt zal het niet langer dan een jaar duren.


Dat de Drontenaar dit seizoen voor FC Twente blijft spelen is een zekerheid; "Ik had al besloten dat ik graag een tweede jaar bij Twente wilde spelen", vertelde de middenvelder. Toch spreekt de speler zich ook uit over zijn toekomst, waarin hij zichzelf niet meer in Enschede ziet spelen. "Aan het einde van dit seizoen heb ik dan 3,5 jaar in de eredivisie gespeeld en ben ik klaar voor het buitenland. Ik vind het prettig hier, voel me thuis, ik zou daarom ook niet echt zin hebben om te vertrekken. Ik kijk uit naar het seizoen, een oefenduel tegen Schalke is niet verkeerd, maar ik wil graag ergens om spelen." 


Het aanvoerderschap dat Ziyech met zich mee draagt dit seizoen was voor de trainer een logische keuze. "Hij heeft het in de voorbereiding uitstekend ingevuld en het lijkt ons een goede stap voor hem in zijn ontwikkeling. Om nog belangrijker te worden voor het team", verklaart Schreuder. 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.