Jong Twente weet 'eerste' wedstrijd in beloften competitie te winnen

• Maandag 10 Augustus 20:55
  • Admin
  • Bekeken: 3258
  • 0 Reacties

Jong FC Twente is het nieuwe seizoen in de beloften competitie goed begonnen. De Tukkers wonnen met 3-2 van de leeftijdsgenoten van Vitesse. Namens de Tukkers scoorden Joachim Andersen, Youness Mokhtar en Merlin Schutte.

Opstelling Jong FC Twente: Drommel; Landwehr, Andersen, Jensen, Schmidt (72. Schwering); Mbikulu, Schütte, Ntuli; Oosterwijk (45. Da Cruz), Swieter, Mokhtar

Bij Jong Twente begon Youness Mokhtar in de basis, bij de A-selectie is hij op een zijspoor geraakt waardoor hij zich moet bewijzen bij Jong FC Twente. De aanvaller mag ondanks zijn speeltijd bij Jong Twente nog steeds vertrekken uit Enschede. Ook omdat Twente bezig is met een nieuwe aanvaller. Lees verder:

Jong FC Twente kwam in de eerste helft al op een 2-0 voorsprong waardoor de zege in de rust al binnen leek. Na rust werd het nog even spannend door een goal van Jong Vitesse, maar in de 55ste minuut wist Merlin Schutte de stand naar 3-1 te brengen. In blessure tijd werd het nog wel 3-2 maar de zege van Jong FC Twente was verdiend.