Olaitan blij met keuze voor FC Twente: "Ik zie mezelf graag in dit team spelen"

Olaitan blij met keuze voor FC Twente: "Ik zie mezelf graag in dit team spelen"

 • Bron: FC Twente
 • Maandag 03 Augustus 13:27
 • Admin
 • Bekeken: 3148
 • 3 Reacties

Michael Olaitan liet in de wedstrijd tegen Schalke 04 meteen zijn waarde zien. De spits die overkwam van Olympiakos speelde de tweede helft voor FC Twente. In de 85ste minuut wist de spits een voorzet van Hakim Ziyech binnen te schieten.

 

Olaitan is blij met zijn minuten. “Het was een goede wedstrijd en een duel dat ons helpt in het proces om ons klaar te stomen voor de start van de competitie. Ik zie mezelf graag in dit team spelen. Op deze manier heb ik aan mijn teamgenoten kunnen wennen. We hebben een goed resultaat geboekt tegen een grote ploeg, maar we moeten wel hard blijven werken", aldus de spits tegenover FCTwente.nl.

 

“Alles was natuurlijk nieuw voor mij en ook aan het systeem in Nederland moest ik wennen. Maar de trainer heeft mij goed voorbereid. Het was voor mij persoonlijk een wedstrijd die goed genoeg was voor het moment waar we zitten in de voorbereiding", vertelt hij op de officiele website van FC Twente.

 

De aanvaller gaat spelen met rugnummer 99, op de site legt hij uit waarom. “Drie jaar geleden was er een bekende speler bij mijn club Veria FC die dit nummer droeg. Hij besloot toen te stoppen en is directeur geworden. Toen heb ik tegen hem gezegd dat ik zijn nummer zou dragen en zijn doelpuntenrecord zou verbreken. Dat is mij ook gelukt. Sindsdien is het mijn geluksnummer.”

3 Reacties

3 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • David Hanekamp
  David Hanekamp
  David Hanekamp
  03 August 2015

  Olaitan scoor een doelpuntje voor mij forza FC Twente