Schreuder tevreden met remise: 'We zijn blij met het spel'

Schreuder tevreden met remise: 'We zijn blij met het spel'

 • Bron: RTV Oost
 • Maandag 03 Augustus 10:58
 • Tom
 • Bekeken: 1996
 • 6 Reacties

Afgelopen zondag speelde FC Twente haar laatste oefenwefstrijd tegen Schalke 04. Met een 1-1 gelijkspel beëindigden ze hiermee de voorbereiding voor het volgende seizoen, trainer Alfred Schreuder spreekt van een mooie wedstrijd en geeft aan tevreden met het spel te zijn.


"Het was een mooie wedstrijd tegen een prachtige tegenstander, op basis van de tweede helft is een gelijkspel een verdiend resultaat. We zijn tevreden met de manier waarop we hier op het veld hebben gestaan. De eerste helft vond ik ons niet zo goed aan de bal, in de tweede helft pakte de diepe positie van Hakim goed uit.", vertelt de oefenmeester in een interview met RTV Oost.

 

Op de vraag of we tegen Schalke 04 de basiself voor komend seizoen zagen was de trainer nog onduidelijk. "We weten zelf nog niet hoe we de basiself gaan doen. Het hangt er van af hoe fit ze zijn en sommige spelers hebben nog geen negentig minuten gespeeld. Het is in mijn hoofd nog niet duidelijk wie er volgende week gaan spelen." 

 

"In grote lijnen zijn we tevreden over de voorbereiding als je kijkt naar de manier hoe het team zich presenteert op het veld en tijdens de trainingen, het is echt een team. Als we blijven uitstralen dat het team het belangrijkste is dan denk ik dat we mooi seizoen gaan spelen. We hebben genoeg kwaliteit. Onze belangrijkste doelstelling zal zijn dat we het publiek vermaken, dat we beter presteren in thuiswedstrijden, en uiteindelijk ook hoger eindigen in de ranglijst." concludeerde de oefenmeester van FC Twente.

6 Reacties

6 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Brian Sievers
  Brian Sievers
  Brian Sievers
  03 August 2015

  Laat marsman schilder en cabral lekker een ander club zoeken, marsman maakt het twente alleen maar moeilijk arrogant ventje

 • Sasje Wulff
  Sasje Wulff
  Sasje Wulff
  03 August 2015

  Ja want het is zon goeie trainer of nie johan. Tikkie breed tikkie terug...

 • Raymond Wulff
  Raymond Wulff
  Raymond Wulff
  03 August 2015

  Ik hoop dat ons helemaal de mond snoert. Maar nu praat ik net zo als hem 😀

 • Johan Wolbert
  Johan Wolbert
  Johan Wolbert
  03 August 2015

  Wat een gezeur,,,,laat die trainer nou eens gewoon trainer zijn,,,,,,