FC Twente huurt talent van Manchester City

FC Twente huurt talent van Manchester City

 • Bron: The Guardian
 • Zondag 02 Augustus 11:43
 • Tom
 • Bekeken: 5734
 • 4 Reacties

FC Twente heeft het team voor aankomend seizoen versterkt met Thomas Agyepong. De jonge speler komt van Manchester City en is aanvoerder van het Ghanese jeugdelftal.


Agyepong is gehuurd voor een heel seizoen van de club uit Engeland en is gehaald om de groep aanvallers van de enschedese club te versterken. Waar Olaitan is gehaald om als spits te fungeren is Agyepong juist erg sterk op de vleugels. Toch zal de vleugelspeler pas rond september op het veld verschijnen, een voetbreuk houdt de jonge Ghanees aan de kant.

 

Technisch directeur Ted van Leeuwen is blij met zijn nieuwe aanwinst.  "Dat Thomas niet aan het begin van de competitie inzetbaar is jammer, maar geen reden om deze buitenkans aan ons voorbij te laten gaan. Dit kan een hele bijzondere speler in de Eredivisie worden. Een opwindende speler van hoog kaliber, voor wie de mensen naar het stadion komen: snel, explosief, comfortabel aan de bal, doelgericht en een harde werker, ook defensief. Hij is moedig, optimistisch, wil altijd de bal wel hebben en is fysiek sterk. Ook zijn statistieken geven een hoog rendement te zien.
Een prettige persoonlijkheid en een winnaar bovendien, die niet voor niets aanvoerder van de nationale Ghanese jeugdploegen is. Manchester City heeft grote plannen met hem en zag hem graag gelanceerd worden via FC Twente in de Eredivisie."

4 Reacties

4 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Theo Bruggeman
  Theo Bruggeman
  Theo Bruggeman
  02 August 2015

  De vraag is hoe lang blijft hij geblesseerd en kan hij op zijn oude niveau terug komen? Zo ja dan is er zeker een versterking