Olympiakos te sterk voor FC Twente

Olympiakos te sterk voor FC Twente

  • Bron: Voetbal International
  • Donderdag 30 Juli 17:42
  • Tom
  • Bekeken: 2266
  • 0 Reacties

Zondag speelt FC Twente tegen Schalke 04 haar laatste oefenwedstrijd. Hopelijk kan de club hiermee de twee nederlagen vergeten tegen respectievelijk Gençlerbirligi (5-0) en Olympiakos Piraeus (2-1). Die laatste werd gisteravond gespeeld.


FC Twente startte de wedstrijd goed, in de openingsfase leken de Tukkers goed aan de wedstrijd te beginnen, een schot dat op de paal kwam zorgde er nog voor dat de club uit Enschede goed weg kwam maar in de 29e minuut wisten de Grieken alsnog te scoren.  Konstantinos Fortounis was trefzeker voor de griekse landskampioen. Even later rondde Felipe Pardo een goed uitgespeelde counter af en zette de stand op 2-0.

 

In de tweede helft was het Hakim Ziyech die de tukkers weer dichterbij bracht. Met een uitermate goed geplaatst schot wist de middenvelder de bal in de verre hoek te werken. 2-1. Wat er verder nog gebeurde mocht niet meer baten, de stand bleef 2-1.

 

FC Twente rest enkel nog de oefenwedstrijd tegen Schalke 04, hierna begint de competitie op 9 augustus in de Euroborg tegen FC Groningen.

 

Opstelling FC Twente: Drommel; Andersen, Uvini (62. Van der Heyden), Bijen, Schilder (46. Van der Lely); Ebecilio, Tapia (46. Mokotjo), Ziyech; Cabral (46.Mokhtar), Oosterwijk (76. Eghan), Hölscher (46. Da Cruz).

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.