Talent van het toernooi lyrisch: "Fantastische ervaringen opgedaan"

Talent van het toernooi lyrisch: "Fantastische ervaringen opgedaan"

  • Bron:
  • Dinsdag 28 Juli 11:36
  • Admin
  • Bekeken: 3064
  • 0 Reacties

Jesús Manuel Corona deed afgelopen zomer mee aan twee toernooien. De Copa America en de Gold Cup met zijn land Mexico. De behendige dribbelaar maakte in allebei de toernooien een uistekende indruk en wist bij de Gold Cup zijn aanwezigheid te belonen met de titel 'grootste talent van het toernooi'.

 

Zelf is Corona lyrisch over zijn deelname. "Een fantastische ervaring. Na mijn deelname met Mexico aan de Copa America, begin juni, was het geweldig om deze Gold Cup met het team mee te maken. Tijdens het toernooi heb ik een aantal keren mogen invallen, maar in de finale vanaf de eerste minuut gespeeld. Als je dan ook nog eens de belangrijke tweede goal scoort is dat heel mooi", vertelt hij enthousiast.

 

Corona is blij met de kans die hij krijgt in het nationale team van Mexico. "In een jaar tijd heb ik veel met de nationale ploeg mogen optrekken, interlands gespeeld en heel veel geleerd. Dit was een mooie zomer waarin ik als voetballer fantastische ervaringen op heb mogen doen", besluit de speler van FC Twente die op 14 augustus terug keert bij de Tukkers.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.