Supportersverenigingen willen duidelijkheid: "Eisen onafhankelijk onderzoek"

Supportersverenigingen willen duidelijkheid: "Eisen onafhankelijk onderzoek"

 • Bron: Vriendenkring
 • Vrijdag 24 Juli 13:24
 • Admin
 • Bekeken: 2764
 • 5 Reacties

De laatste weken is het eindelijk rustig in Enschede. Alle oefenwedstrijden werden gewonnen, rotte appels in de selectie vetrokken en ook de grootverdieners wisten een transfer te maken. Zodoende heerst er rust bij FC Twente, maar de supportersverenigingen willen meer.

 

De Vriendenkring maakte op haar website een statement. Lees hier het hele statement van de supportersvereniging. Tekst www.vriendenkring-fctwente.nl:

 

De afgelopen periode hebben wij, zoals de club wenste, ze vooral rust geboden. Op deze manier zijn er dadelijk bij uitblijven van een werklustige, gepassioneerde spelersgroep, ook geen excuses over storende factoren in de voorbereiding. Aan dhr. Schreuder willen wij geen woorden meer vuil maken. Spelers die onder zijn bewind als versterkingen werden gehaald, zijn inmiddels ook alweer vertrokken. Kortom, wij zijn ervan overtuigd dat hij eigenhandig ons gelijk zal aantonen.

 

Ted van Leeuwen en Gerald van de Belt zijn puinruimers en complimenten voor het werk dat zij reeds hebben verricht. Echter zijn ze pas net ingestapt, logisch dat zij zich momenteel in elke uiting volledig en uitsluitend op de toekomst richten. Wij kunnen echter niet zo makkelijk over het recente verleden heenstappen.

 

Voor ons is er binnen de club echter nog te weinig veranderd, de grote schoonmaak dient naar onze mening nog steeds plaats te vinden, met name op bestuurlijk niveau.

 

Om die reden hebben wij zojuist bij de club te kennen gegeven dat wij een onafhankelijk onderzoek eisen. Dit om als nog de verantwoordelijken in het daglicht te krijgen. Maar ook met name te voorkomen dat we ooit weer in een soortgelijke situatie terecht zullen komen. Hiervoor hebben wij een aantal suggesties gedaan en wensen wij met de bestuurders in overleg te treden. We houden jullie op de hoogte.

5 Reacties

5 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Richard De Leukste
  Richard De Leukste
  Richard De Leukste
  24 July 2015

  Het moet een keer op houden , we gaan nu in alle rust verder , of moet er nu weer perse vuur op de olie op het vuur gegooid worden , nee toch !!

 • Paul Massink
  Paul Massink
  Paul Massink
  24 July 2015

  Het moet nu wel een keer klaar zijn. Je wint er niks mee en creƫert alleen maar onrust. Laten we achter onze trots gaan staan. RED IS THE COLOR #COTE!!!

 • Wilma Hardeman
  Wilma Hardeman
  Wilma Hardeman
  24 July 2015

  Zij moeten nu Twente weer een kans geven