FC Twente presenteert donderdagvond uitshirt 2015/16

FC Twente presenteert donderdagvond uitshirt 2015/16

  • Bron: FC Twente
  • Woensdag 22 Juli 22:41
  • Job
  • Bekeken: 2534
  • 1 Reacties

Donderdagavond 19:30 houdt FC Twente een informele inloopavond voor haar supporters en sponsoren. U bent van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. Tevens grijpt FC Twente deze avond de kans om haar nieuwe uitshirt te presenteren aan het publiek. 


Leest u hieronder de officiele uitnodiging die ook op de officiele website van FC Twente te vinden is:


Beste supporters en sponsoren,

De voorbereiding is in volle gang. De spelers richten zich weer vol op het nieuwe seizoen. En dat geldt eigenlijk voor de hele club; trainers, stafleden, medewerkers, vrijwilligers, maar natuurlijk ook de supporters en sponsoren. We mogen en gaan weer vooruitkijken. En dat willen we zoveel mogelijk samen doen!

 

Graag nodigen we je daarom uit voor een informele inloopavond in de FC Twente Lounge  op donderdag 23 juli vanaf 19.30 uur. Daar trappen we gezamenlijk het seizoen af onder het genot van een drankje, gewoon door elkaar op te zoeken en elkaar bij te praten over de laatste ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van organisatie en financiën. We gaan ook vooruitkijken. Bijvoorbeeld naar de Open Dag of de wedstrijd bij Schalke 04 waar we met 4000 supporters naar toegaan, maar we kijken natuurlijk ook vooruit naar het komend seizoen dat op zondag 9 augustus start met de uitwedstrijd tegen FC Groningen. Kortom: op donderdag 23 juli kijken we samen vooruit.

 

23 juli was de dag dat 50 jaar geleden Sportclub en De Boys daadwerkelijk hun handtekening zetten onder de Akte van Oprichting van FC Twente ’65 (zie afbeelding). Natuurlijk is 1 juli 1965 onze ‘officiële verjaardag’, maar ook 23 juli is in die zin een historische dag. Een goed moment dus om samen te komen en met historisch besef de blik naar voren te richten.

 

Wij hopen je op donderdag 23 juli vanaf 19.30 uur te mogen verwelkomen in de FC Twente Lounge. We maken donderdagavond ook van de gelegenheid gebruik om het uitshirt 15/16 voor het eerst te tonen

 

Het eerste drankje is voor onze rekening.

Namens bestuur en management,
Gerald van den Belt


1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.