Management haalt uit: "Dit is karaktermoord en kapitaalvernietiging"

Management haalt uit: "Dit is karaktermoord en kapitaalvernietiging"

 • Bron: P4P International
 • Woensdag 22 Juli 11:56
 • Admin
 • Bekeken: 2744
 • 1 Reacties

Kyle Ebecilio raakte afgelopen seizoen zijn basisplaats kwijt. De fysiek sterke middenvelder lijkt ook dit seizoen niet in de basiself thuis, tot ongenoegen van zijn management P4P International.

 

Ebecilio mag vertrekken bij FC Twente liet TC Tubantia en de Telegraaf weten maar P4P wil hier niets van weten. "Dat de speler op deze manier in de media wordt gezet heeft niks met hem te maken, maar met de slechte financiële situatie van FC Twente. Het is geen geheim dat de club op dat vlak problemen heeft en spelers moet verkopen om de schuld te laten slinken", vertelt het bureau.

 

Ebecilio is voorbijgestreefd door talent Jelle van der Heyden, en ook Renato Tapia, Hakim Ziyech, Kamohelo Mokotjo en Felipe Gutierrez staan hoger in de rang dan Kyle Ebecilio. De oud-speler van Arsenal wil echter niet bij de pakken neer zitten. "Hij is daar zeer gemotiveerd voor. De beschuldigingen dat Ebecilio er met de pet naar zou gooien zijn dan ook onjuist."

 

Het bureau geeft aan dat FC Twente een grote fout maakt, en hoopt dat Ebecilio weer een kans krijgt. "Dit is karaktermoord en kapitaalvernietiging. Ebecilio geeft honderd procent om zijn plek in de basis terug te krijgen."

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Kopsterk..
  Kopsterk..
  Kopsterk..
  22 July 2015

  Opstappen, niets meer of minder, al 3 jaar lang de kantjes eraf lopen.