Keeper, middenvelder en aanvaller mogen uitzien naar nieuwe werkgever

Keeper, middenvelder en aanvaller mogen uitzien naar nieuwe werkgever

 • Bron: Telegraaf
 • Dinsdag 21 Juli 01:17
 • Admin
 • Bekeken: 6482
 • 4 Reacties

FC Twente verkocht al bijna een heel elftal maar Ted van Leeuwen hoopt het nog druk te krijgen met uitgaande transfers. Zo hoopt de Technisch Manager nog een keeper, middenvelder en aanvaller te verkopen.

 

FC Twente hoopt op een snel vertrek van Daniel Fernandes. De doelman drukt met zijn salaris flink op de loonlijst en heeft bij Twente totaal geen perspectief. De 31-jarige doelman behoort niet eens tot de A-selectie dus een transfer is gewenst.

 

Ook de pas 21-jarige middenvelder Kyle Ebecilio mag vertrekken uit Enschede weet de Telegraaf te melden. Ebecilio kwam vorig jaar transfervrij over van Arsenal. Na een goed debuut-jaar kende hij vorig seizoen een terugval. Hij is dan ook voorbijgestreefd door talent Jelle van der Heyden. Met de terugkeer van Renato Tapia en Felipe Gutierrez is er geen plek meer voor Ebecilio op het middenveld.

 

Ook buitenspeler Jerson Cabral mag vertrekken. Na een teleurstellende verhuurperiode bij Willem II is het einde verhaal voor Cabral bij FC Twente. De ex-speler van Feyenoord mag wel weer aansluiten bij de eerste selectie maar Twente hoopt nog steeds op een vertrek van de behendige mooi-weer-voetballer.

4 Reacties

4 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Roy Zehl
  Roy Zehl
  Roy Zehl
  21 July 2015

  word het weer een jaren plan tot dat het elftal er staal en we mee mogen doen met de top ?