FC Twente heeft extra rugsponsor binnen: Tonzon

FC Twente heeft extra rugsponsor binnen: Tonzon

 • Bron: FC Twente
 • Vrijdag 17 Juli 09:10
 • Admin
 • Bekeken: 4386
 • 1 Reacties

FC Twente maakte donderdag een extra subsonspon bekend. Vrijdag is het de beurt aan een nieuwe rugsponsor. Tonzon prijkt het komende jaar op de achterkant van het Twentse shirt.

 

De reactie van Marco Behrens. “We zijn zeer verheugd met TONZON als rugsponsor. Trots zijn we dat ook op de achterkant van ons shirt een van oorsprong Twents bedrijf met landelijke uitstraling prijkt. Een bedrijf dat bovendien inzet op duurzaamheid. TONZON is ambitieus en wil graag een nog groter publiek bereiken. We kijken uit naar de samenwerking met TONZON", aldus de Manager Commerciële Zaken.

 

TONZON is gespecialiseerd in opvouwbaar isolatiemateriaal. Ton Willemsen op de website van FC TWente. "We zijn blij dat we FC Twente een ‘steun in de rug’ kunnen geven. Een andere club was overigens ook geen optie geweest, want onze roots liggen echt hier in Twente. Dat neemt niet weg dat TONZON grote ambities heeft. Ondanks de economische crisis, zeker in de bouwsector, zijn we als bedrijf namelijk in korte tijd spectaculair gegroeid en hebben nu meer dan 200.000 woningen van onze vloerisolatie voorzien. Uiteindelijk willen we in Nederland nog 5 miljoen woningen gaan isoleren en ook door naar het buitenland. Mooi dat we juist in dit jaar tot deze samenwerking komen. TONZON bestaat 35 jaar en FC Twente viert dit jaar haar 50-jarig jubileum."

 

Foto: FCTwente.nl  

 

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • René Weghs
  René Weghs
  René Weghs
  17 July 2015

  Wauw tonzon als rugsponsor dat had niemand durven dromen 😂😂😂😂😂😂😂😂😂