FC Twente weet pas na rust af te rekenen met amateurs

• Woensdag 15 Juli 22:16
  • Benjamin
  • Bekeken: 3874
  • 7 Reacties

FC Twente heeft het oefenduel met SDV Barneveld ruim gewonnen. De Tukkers waren met 4-0 te sterk. De ploeg van Alfred Schreuder wist het verschil pas na rust te maken.

Tien minuten na rust opende Kyle Ebecilio de score met een afstandsschot. Shadrach Eghan bracht achttien minuten voor tijd de stand op 0-2. Vijf minuten later tekende Jelle van der Heyden voor de 0-3. Vlak voor tijd bepaalde Shadrach Eghan met zijn tweede treffer de eindstand op 0-4.

Een half uur voor tijd stuurde de Barneveldse Schreuder de beoogde basisspelers in de hei. De club is deze week op trainingskamp in Wageningen. Zaterdag is in Groesbeek de Jupiler League-club Achilles de volgende opponent.