FC Twente en Webprint trots: "Sterke merken met Twentse roots"

FC Twente en Webprint trots: "Sterke merken met Twentse roots"

  • Bron: FCTwente.nl
  • Maandag 13 Juli 17:02
  • Job
  • Bekeken: 2858
  • 0 Reacties

Na maanden speculeren heeft FC Twente dan eindelijk beet. Webprint.nl zal vanaf komend seizoen op de borst van de Tukkers prijken. Zowel FC Twente als Webprint.nl zijn erg verheugd met de samenwerking en gaven een reactie op FCTwente.nl.


Manager Commerciele zaken Marco Behrens van FC Twente liet het volgende weten: "We zijn trots dat we een samenwerking  starten met deze ambitieuze en innovatieve partij met internationale uitstraling die tevens gevestigd is in de regio. Het is mooi dat we juist in het jubileumjaar een partner hebben gevonden die ook van toegevoegde waarde is voor onze supporters. Voetbal en fotografie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen gaan we dit seizoen op dat gebied mooie acties voor de fans opzetten."


Ook Webprint.nl is erg blij met de samenwerking met FC Twente: "FC Twente en Webprint zijn sterke merken met Twentse roots. FC Twente bestaat dit kalenderjaar 50 jaar en dat is een prachtige start voor de samenwerking tussen Webprint en FC Twente."

 

Webprint.nl is gespecialiseerd in het tastbaar maken van mooie herinneringen op gepersonaliseerde fotoproducten. Daarnaast is het Twentse bedrijf internationaal actief en heeft ook meerdere takken in het buitenland. Ook is www.kaartwereld.nl een onderdeel van Webprint.nl.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.