BREAKING: FC Twente komt met verrassende opvolger voor Bjelland

BREAKING: FC Twente komt met verrassende opvolger voor Bjelland

 • Bron: FC Twente
 • Donderdag 02 Juli 18:13
 • Benjamin
 • Bekeken: 9176
 • 8 Reacties

Al erg snel nadat Andreas Bjelland vertrok bij FC Twente, hebben de Tukkers een vervanger aangetrokken. De Griek Giorgos Katsikas is namelijk gepresenteerd in de Grolsch Veste.


Katsikas komt transfervrij over van PAOK Saloniki en tekende voor één jaar, met de optie voor nog een jaar. "We zijn blij dat we Giorgos Katsikas aan de selectie kunnen toevoegen", zegt technisch manager Ted van Leeuwen over de 25-jarige mandekker. "Mooi dat hij vroeg in de voorbereiding aansluit en morgen al op het trainingsveld staat. Met Giorgos hebben we een goede en sterke verdediger in huis gehaald, die de nodige ervaring heeft opgedaan in de Griekse competitie en in Europese wedstrijden met PAOK."

 

"Bovendien is het een jongen met een goed en open karakter; een leiderstype. Mede door het vertrek van Andreas Bjelland ligt onze prioriteit bij het samenstellen van een solide verdediging en daarin is de komst van Giorgos een belangrijke stap."

 

Katsikas, die afgelopen jaar 42 wedstrijden speelde voor de Griekse nummer drie, vult zelf aan: "Ik ben heel blij dat ik deze fantastisch stap mag maken; mijn eerste club in het buitenland. De afgelopen dagen heb ik een goede indruk gekregen van FC Twente. Er hangt een fijne sfeer bij de club en er zijn goede faciliteiten. Ik was al bekend met FC Twente, want anderhalf jaar geleden is er al contact geweest tussen mij en de club. Toen kwam het nog te vroeg."

 

“Ik ben een linksbenige centrale verdediger die de voetballende oplossing zoekt", stelt hij zichzelf voor. "Dat past bij de filosofie van FC Twente, zo begreep ik al snel uit de gesprekken met trainer Alfred Schreuder. Daarnaast wil ik met mijn ervaring jongere spelers helpen. Ik ben blij dat ik morgen al op het trainingsveld sta en wil me graag aan de supporters laten zien dit seizoen."

8 Reacties

8 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Theo Bruggeman
  Theo Bruggeman
  Theo Bruggeman
  03 July 2015

  Deze gast zal heus wel wat laten zien iedereen wil hogerop!

 • John Poelarends
  John Poelarends
  John Poelarends
  02 July 2015

  42 wedstrijden in 4 seizoenen.. Ok.... Voor de statistieken , dus gewoon 3 seizoenen niet gevoetbald! Hij mag het proberen.. Laat zien dan!

 • Toon Knippenborg
  Toon Knippenborg
  Toon Knippenborg
  02 July 2015

  Niet zo negatief Ramoné, geef hem het voordeel van de twijfel

 • Eric Scholten
  Eric Scholten
  Eric Scholten
  02 July 2015

  Er valt niks te liken ken die gast verder niet kww

 • Ramoné Don Strock
  Ramoné Don Strock
  Ramoné Don Strock
  02 July 2015

  Deze is transfervrij overgekomen!! Ga hier geen woorden aan vuil maken, maar heb weinig tot geen vertrouwen in Griekse spelers. Stellen vaker teleur dan dat ze iets betekenen voor een club. Natuurlijk hoop ik dat hij wel iets gaat betekenen en een goeie vervanger is van bjelland!

 • Robert Te Wierik
  Robert Te Wierik
  Robert Te Wierik
  02 July 2015

  Mensen liken dit ook echt zonder ook maar ooit van hem gehoord te hebben.. dezelfde mensen juichenden de komst van lachman ook toe...

 • Ronald Goldschmidt
  Ronald Goldschmidt
  Ronald Goldschmidt
  02 July 2015

  Hebben ze daar wel toestemming voor van de knvb aangezien we in categorie 1 zitten?...verder kww en hebben ze wel snel gehandeld.