FC Twente bereikt akkoord met Duitse club en vangt miljoenen voor spits

FC Twente bereikt akkoord met Duitse club en vangt miljoenen voor spits

  • Bron: Voetbal International
  • Maandag 29 Juni 15:57
  • Benjamin
  • Bekeken: 5134
  • 4 Reacties

De kogel is door de kerk; Luc Castaignos gaat vertrekken bij FC Twente. De spits ruilt Enschede vermoedelijk in voor Eintracht Frankfurt.


Maandag kwam hij plots niet opdagen op de eerste training van het nieuwe seizoen, en al snel werd duidelijk waarom dat was; in afwachting van zijn transfer. Twente is al tot een akkoord gekomen met Frankfurt, dat zeker 2,5 miljoen euro betaalt voor Castaignos. Hijzelf lijkt wel tot een deal te kunnen komen met de Bundesliga-club.

 

Zijn contract liep nog door tot medio 2016, maar het was al duidelijk dat beide partijen deze zomer van elkaar af wilden. Na Kasper Kusk, Darryl Lachman en Bilal Ould-Chikh is Castaignos de vierde speler die vertrekt. Vermoedelijk komen daar ook nog Andreas Bjelland, Rasmus Bengtsson en Kamohelo Mokotjo bij. Er wordt ook gevreesd voor transfers van sterkhouders als Hakim Ziyech, Renato Tapia en Jesus Corona.

 

Update:

 

FC Twente bevestigt dat het om Eintracht Frankfurt gaat. De duitse club legt 3 miljoen neer voor de spits die deels in handen is van de Doyen Sports group. FC Twente zal de helft van het bedrag krijgen. Toch zijn er tevreden klanken gehoord, de spits zou aankomend seizoen 1,2 miljoen euro gaan verdienen bij de al noodlijdende club. 

4 Reacties

4 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.