Brief aan supporters: 'Willen graag in gesprek'

Brief aan supporters: 'Willen graag in gesprek'

 • Bron: Tubantia
 • Vrijdag 26 Juni 13:55
 • Tom
 • Bekeken: 2986
 • 6 Reacties

Het management team en de raad van commissarissen van FC Twente heeft een brief gestuurd naar de supportersvereningen van de club.


In de brief wordt aan de supporters gevraagd of ze mee willen werken aan de toekomst van FC Twente door middel van onder andere gesprekken tussen de club en de supporters verenigingen, zo geeft de club aan dat ze de steun van alle supporters nodig hebben voor een betere toekomst.

 

De brief:


Beste supporters, 

In grote meerderheid hebben jullie laten weten een bijeenkomst met trainer, management team en bestuur niet te zien zitten komende vrijdag. Dat vinden we echt jammer. Natuurlijk begrijpen we de emotie die er is. En het was helemaal niet onze bedoeling dat we het allemaal nog een keer uitleggen. We willen graag in gesprek. We meenden er juist goed aan te doen met jullie de dialoog te zoeken. En laat volkomen duidelijk zijn; het moet komend seizoen anders en beter. Dat weet de trainer, dat weet de technische staf, dat weet het bestuur en dat weten alle supporters en sponsoren.

FC Twente is ONZE TROTS. Mede gelet op de financiële situatie is het de komende periode alle hens aan dek. Niets meer, niets minder. Daarom is het zo belangrijk dat we een nieuwe start maken. Volgende week bestaat FC Twente 50 jaar. Een feest is nu niet gepast, maar verschillende initiatieven om er wel positieve aandacht aan te besteden verdienen steun. De trainingen voor komend seizoen gaan ook weer beginnen. Als besturen van supportersverenigingen aangeven rust te willen wat betekent dat dan? Geen gesprek, geen sfeeracties, maar wat dan wel? Gedoe bij de trainingen/wedstrijden? Nog meer negatieve publiciteit. Dat zouden we toch samen moeten proberen te voorkomen.

Wij willen jullie vriendelijk vragen om onderling te overleggen en misschien dan alsnog in te gaan op de uitnodiging. We zitten als FC Twente echt in een heel moeilijke periode en daarbij helpt het niet dat we als club en supporters niet met elkaar in gesprek zijn. De komende jaren zal FC Twente een nieuwe toekomst in gaan. Daarvoor is iedereen nodig. Jullie zijn als supporters daarbij nodig.
 
Van harte hopen we dat jullie alsnog gehoor willen geven aan de uitnodiging en stellen het op prijs als jullie ons daarover vandaag willen berichten.
 
Met vriendelijke groet,
Raad van Commissarissen en Management Team


6 Reacties

6 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Bianca Douwsma-Nicolaas

  Ik vindt het fijn dat iedereen weet dat het anders moet, maar weten de spelers het ook? Die worden in de brief namenlijk niet genoemd.

 • Robin Luisman
  Robin Luisman
  Robin Luisman
  26 June 2015

  TUurlijk ze zijn bang dat het op de open dag of bij de eerste thuis wedstrijd alweer mis gaat met schreuder aan de leiding

 • Tom Hesselink
  Tom Hesselink
  Tom Hesselink
  26 June 2015

  Als het kalf verdronken is, dempt men de put!!!

 • Bob Dijkhuis
  Bob Dijkhuis
  Bob Dijkhuis
  26 June 2015

  Pappen en nathouden, meer is het niet !