BREAKING: FC Twente slijt overbodige mandekker aan Engelse club

BREAKING: FC Twente slijt overbodige mandekker aan Engelse club

 • Bron: Tjerkstra Media
 • Donderdag 25 Juni 15:22
 • Benjamin
 • Bekeken: 4538
 • 6 Reacties

Darryl Lachman gaat FC Twente per direct verlaten. De mandekker, die een jaar geleden nog met hoge verwachtingen overkwam van PEC Zwolle, heeft getekend bij Sheffield Wednesday.


"Fantastisch! Een nieuwe uitdaging is altijd mooi. Zeker in Engeland." Op de website van zijn management Soccer Vision vertelt hij verheugd te zijn. "Ik ben hartstikke blij, maar aan de andere kant dringt het nog maar nauwelijks tot me door. Ik wist al drie weken van de belangstelling van de club, maar het kwam ineens in een stroomversnelling. Gisteren was ik voor het eerst bij de club en nu heb ik al getekend. Ik denk dat ik het me allemaal wat beter ga realiseren als ik straks weer naar huis vlieg."

 

"Ik vind het mooi dat er een nieuwe uitdaging op mijn pad is gekomen, en dat nog wel in Engeland. Het ging bij Twente de laatste tijd wat minder, dus wat dat betreft komt het op een goed moment. Sheffield Wednesday speelt in een mooi, groot stadion (Hillsborough, vooral bekend van de ramp in 1989 waarbij 96 Liverpool supporters het leven verloren –red.), en alles in en rond het stadion ademt voetbal.”

 

"Ik heb een goed gevoel gekregen bij de club. De gesprekken waren positief, er sprak veel vertrouwen uit en dat is voor mij belangrijk. Mijn rol moet die van een meevoetballende centrale verdediger worden. Ik zal me eerst moeten aanpassen, en ik moet me bewijzen. Ik ga keihard werken om te laten zien dat ik in de basis hoor en om me verder te ontwikkelen. Ik heb het afgelopen jaar bij FC Twente veel geleerd, ondanks het feit dat ik niet alle wedstrijden heb gespeeld. Ik ben sterker geworden, mijn conditie is beter en ik ben er een completere speler geworden. Ik wil hier nog verder doorgroeien."

 

"Het Championship is een sterke competitie, waar grote clubs in spelen zoals Leeds United en Queens Park Rangers. Ik verheug me erop tegen dat soort clubs te spelen. Sheffield Wednesday is ambitieus, de doelstelling is om op termijn naar de Premiership te promoveren. Dat zou geweldig zijn. Wie weet wat voor moois de toekomst nog voor mij in petto heeft."

6 Reacties

6 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • FCTtoday
  FCTtoday
  FCTtoday
  26 June 2015

  Prijs is niet bekend. FC Twente ontvangt een (kleine) transfersom. Kwam transfervrij binnen, had een redelijk salaris. Maar het kon net zo goed, goed uitpakken met hem bij Twente. Ontbrak hem aan inzet. Terecht om hem te verkopen.

 • André Bossink
  André Bossink
  André Bossink
  26 June 2015

  1 van de vele mislukte aankopen. Terecht verkocht

 • Alex Mönnink
  Alex Mönnink
  Alex Mönnink
  26 June 2015

  Elke euro die je voor hem krijgt is winst!!

 • Cas Scholten
  Cas Scholten
  Cas Scholten
  25 June 2015

  Waardeloze inzet . Terecht weg gedaan !