'Assistent-trainer PEC mogelijk nieuwe assistent Schreuder'

'Assistent-trainer PEC mogelijk nieuwe assistent Schreuder'

 • Bron: Voetbal International
 • Dinsdag 23 Juni 16:10
 • Tom
 • Bekeken: 2360
 • 9 Reacties

In de halve finale van de beker stonden ze nog tegenover elkaar, Alfred Schreuder en René Hake. Aankomend seizoen zullen ze waarschijnlijk naast elkaar komen te staan. Hake zal, mits alles volgens plan verloopt, volgende week al als assistent beginnen.


Nadat de gesprekken die FC Twente met AZ-man Van Haar hield op niets uitliepen moest de club op zoek naar een nieuwe vervanger voor Kees van Wonderen, die door de vele ophef rond de club zelf was opgestapt. Nu lijkt het er naar dat René Hake, die momenteel nog onder contract bij PEC staat en assistent van Ron Jans is, de rol zal gaan vervullen.

 

"Hake is een van de kandidaten met wie wij spreken", vertelt Van der Laan tegen Voetbal International "We willen geen afkoopsom voor een assistent-trainer betalen, dus we kunnen niet op één paard wedden. Voor maandag, als de eerste training op het programma staat, willen we de technische staf ingericht hebben."


Hake zal niet voor het eerst voor FC Twente werken, tussen 2005 en 2010 trainde de man uit Coevorden al het A-elftal en de beloften van de club uit Enschede. 

9 Reacties

9 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • TuurenShulle Kel
  TuurenShulle Kel
  TuurenShulle Kel
  23 June 2015

  ipv 1 ondeskundig iemand krijgen we er nu gewoon 2 lol het begint echt een amateursvereniging te worden bij ons ik weet niet meer wat ik moet zeggen.

 • Martijn Naber
  Martijn Naber
  Martijn Naber
  23 June 2015

  Gezocht naar ervaring, deze man heeft alleen ervaring op laag niveau