'Twente wil af van dure verdediger'

'Twente wil af van dure verdediger'

  • Bron: Voetbalprimeur
  • Woensdag 17 Juni 20:40
  • Tom
  • Bekeken: 3378
  • 0 Reacties

FC Twente heeft verdediger Andreas Bjelland vertelt in te stemmen met zijn wens om te vertrekken. De deense aanvoerder heeft zelf al langere tijd aangegeven naar een andere club te willen.


De verdediger vertelde in een interview met het deense Ekstra Bladet dat de Enschedese club eindelijk duidelijkelijkheid heeft gebracht.  "FC Twente heeft bevestigd dat ze van mij af willen en dat bevalt me prima", laat de deen in het magazine weten. 


Ekstra Bladet, vermeldt ook dat er al concrete aandacht is voor Bjelland. Met name Brentford FC, dat in de engelse Football League Championship (vergelijkbaar met de Jupiler League) speelt, heeft interesse in de verdediger getoond. Zelf ontkent de speler van enige interesse te weten. "Het is moeilijk om te zeggen wat een uitdaging voor mij is. Er is geen voorkeur voor een competitie, alleen het perspectief moet goed zijn."

 

Hoewel Bjelland nog voor een jaar bij FC Twente op papier staat hoopt zijn zaakwaarnemer dat een transfer snel zal plaatsvinden. "Hij heeft drie goede jaren bij Twente gehad en nu is het de laatste kans voor de club om geld aan hem te verdienen",  aldus Michael Stensgaard, zaakwaarnemer van de deense verdediger.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.