Ook de voorzitter staat achter de trainer

Ook de voorzitter staat achter de trainer

  • Bron: Foxsports
  • Vrijdag 29 Mei 19:52
  • Menno
  • Bekeken: 2764
  • 0 Reacties

De geruchten omtrent de positie van Schreuder blijft actueel. Nadat vele spelers aan hebben gegeven vertrouwen te hebben in Schreuder, vertelt nu ook de voorzitter Aldo van der Laan volledig naast Schreuder te staan. Dit vertelt hij tegen Foxsports. Volgens de voorzitter is het nu aan Schreuder om een beslissing te maken.

"In de huidige gesprekken met zijn zaakwaarnemer (Rob Jansen) blikken we terug op de problemen van het afgelopen seizoen. Daarna gaan we met Alfred zelf om de tafel om te evalueren en vooruit te blikken. Op korte termijn verwacht ik duidelijkheid, omdat Alfred op vakantie gaat." 

"Hij heeft een doorlopend contract. Als je er samen niet uitkomt, moet het afgekocht worden. Maar als dat niet hoeft, dan liever niet. Tenzij Alfred zelf aangeeft ermee te willen stoppen, maar hij heeft duidelijk laten merken dat niet van plan te zijn. Ook wat mij betreft gaan we door. Het is niet zwart-wit, een kwestie van stoppen of doorgaan. We willen er op een goede manier uitkomen", aldus de voorzitter. 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.