Spelers van FC Twente geloven in Schreuder

Spelers van FC Twente geloven in Schreuder

 • Bron: Telegraaf
 • Vrijdag 29 Mei 10:03
 • Menno
 • Bekeken: 1954
 • 8 Reacties

De clubleiding van FC Twente heeft onlangs aangegeven Schreuder liever kwijt te zijn dan rijk, maar niet iedereen denkt daar zo over. Alle selectiespelers staan unaniem achter de trainer.

Uit een onderzoek van Telesport komt naar voren dat  belangrijke spelers als Hakim Ziyech, Luc Castaignos, Felipe Gutiérrez, Jesús Corona, Renato Tapia, Joachim Andersen, Sonny Stevens, Nick Marsman en Hidde ter Avest pleiten voor het blijven van de trainer. Kamohelo Mokotjo ziet in Schreuder ook de goede trainer. De spelersgroep vindt dat Schreuder niet verantwoordelijk is voor de actuele problemen die heersen in Enschede, wat vooral gaat over de financiele kant.

Andreas Bjelland deelt geen andere mening. "Ik zou in deze situatie geen betere trainer kunnen bedenken. Hij heeft grip op de spelers en haalt waar nodig de discipline aan. Ik vertrouw hem volledig. Alfred is de man die Twente terug kan brengen richting de top", zegt de aanvoerder tegen de Telegraaf

Dit grote vertrouwen krijgt Schreuder ook van Ziyech. "Helaas ben ik de baas niet, maar ik wil dat de trainer blijft", vertelt Ziyech. Het sportieve aspect van het team is volgens de sleutelspeler niet te wijten aan Schreuder. "Ik vind het niet terecht dat hij zoveel kritiek krijgt en heb veel aan hem te danken. Neem alleen al mijn plek in de voorselectie van Oranje", besluit Hakim. 

Spoedig meer!

8 Reacties

8 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Dave Nijhuis
  Dave Nijhuis
  Dave Nijhuis
  29 May 2015

  alles de spelers in hem gelofen moeten ze hun best is gaan doen

 • Wesley Overink
  Wesley Overink
  Wesley Overink
  29 May 2015

  Namen van de desbetreffende spelers graag ook exit.

 • Jan Dekker
  Jan Dekker
  Jan Dekker
  29 May 2015

  Spelers zijn bang dat ze moeten werken voor de centen