Opmerkelijke uitspraak: 'Speel 'steen, papier, schaar' en win een I-pad!'

Opmerkelijke uitspraak: 'Speel 'steen, papier, schaar' en win een I-pad!'

 • Bron: TC Tubantia
 • Donderdag 28 Mei 18:09
 • Tom
 • Bekeken: 3664
 • 6 Reacties

Tim Breukers doet een boekje open over de discipline in de kleedkamer van zijn oude club. De spelers van FC Twente zouden dure spullen als inzet gebruiken bij spelletjes in de kleedkamer.


Breukers vertrok afgelopen winter naar buurclub Heracles Almelo, de club waar hij ook vandaan kwam voor zijn tijd bij FC Twente. In het Heracles Almelo Magazine vertelde de verdediger over de kleedkamer rituelen in Enschede. Een voorbeeld hiervan is het spelen van potjes steen, papier, schaar met een I-pad of I-phone als inzet.

 

De humor was daar anders, het was allemaal wat extravaganter. Ik dacht wel eens: ‘wat gebeurt hier dan weer’ en ‘doe even normaal’, wanneer ze bijvoorbeeld steen, papier, schaar (het spel rock paper scissors, red.) deden om een iPad of iPhone. Dat is heel bizar. Ik heb in het verleden een krantenwijk gehad, waarvoor ik iedere ochtend vroeg uit bed moest. Dat leverde me hooguit 300 tot 400 euro op. Daar werd zo’n bedrag lachend binnen twee seconden verspeeld", vertelde de verdediger over zijn tijd in de kleedkamer bij FC Twente. "Maar daar moet je ook weer boven staan, want niet iedereen is natuurlijk zo in de selectie”

6 Reacties

6 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Alex Mönnink
  Alex Mönnink
  Alex Mönnink
  28 May 2015

  Waar mensen met een modaal inkomen 1x per jaar met 100 eurie naar het Casino gaan doen welvarenden dat met 1000 euro in de week. Ik zie het verschil dan niet wanneer voetballende miljonairs dit niet zouden doen om een î-pad. (Zolang ze het kunnen betalen) Als het al zo mocht zijn, want het kan ook zo zijn dat die Breukers gewoon een.leugen verteld om bij de Heracles fans weer in een goed blaadje te komen na zijn avontuur bij de.grootste succesclub uit het mooie Oosten.

 • Robert Te Wierik
  Robert Te Wierik
  Robert Te Wierik
  28 May 2015

  Je weet niet eens of het zo is maar je bestempeld ze maar wel alvast s arrogante flikkers...?

 • Robin Luisman
  Robin Luisman
  Robin Luisman
  28 May 2015

  Als dat echt zo is dan moeten die arrogante spelers van Twente zich dood schamen stelletje arrogante flikkers

 • Javier Gutiérrez
  Javier Gutiérrez
  Javier Gutiérrez
  28 May 2015

  Wat een lulhannes 300-400 euro voor een krantenwijk ja hoor hij wel. Mafkees bij Heracles spelen ze zeker om een Nokia 6310