Twente-sterkhouder maakt zijn keuze: "Dit is voor mijn carriere het beste"

Twente-sterkhouder maakt zijn keuze: "Dit is voor mijn carriere het beste"

  • Bron: FOX Sports
  • Woensdag 27 Mei 08:51
  • Benjamin
  • Bekeken: 4134
  • 1 Reacties

Hakim Ziyech werd deze week voor het eerst opgenomen in de hoofdmacht van het Nederlands elftal. Daardoor kwam hij plots voor de keuze tussen Nederland en Marokko te staan. Hij koos voor Oranje.


De komende tijd traint hij in Hoenderloo met de nationale selectie. "Ik werd twee dagen na het duel met Heerenveen pas gebeld. In gedachten was ik al op vakantie, maar dat gaat helaas niet door. Gelukkig kon ik mijn vakantie nog verplaatsen", zegt Ziyech in gesprek met FOX Sports.

 

"Ik weet dat ik mijn best moet doen en besef dat ik met de beste spelers van Nederland voetbal. Natuurlijk moet ik ook genieten. Het niveau ligt hoger dan bij Twente, dat merk je wel." Uiteindelijk koos de spelmaker zoals gezegd dan ook voor Oranje. "Ik heb wel getwijfeld tussen Oranje en Marokko, ja. Maar ik heb er goed over nagedacht. Met Nederland kan ik veel meer bereiken in mijn carrière, dat was de doorslaggevende factor."

 

"Bij Oranje is de concurrentie groter, maar dat is goed. Dat maakt je als jongeling alleen maar beter en sterker. Ik zie dit wel als een beloning op basis van de tweede seizoenshelft. Dit maakt het seizoen wel een beetje goed."

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.