"Feit is dat hij als enige van Twente prachtige cijfers overlegt"

"Feit is dat hij als enige van Twente prachtige cijfers overlegt"

  • Bron: TC Tubantia
  • Donderdag 21 Mei 13:59
  • Benjamin
  • Bekeken: 2220
  • 1 Reacties

Hakim Ziyech werd deze week door bondscoach Guus Hiddink opgeroepen voor het Nederlands elftal. Het nieuws kwam verrassend, maar is volgens FC Twente-watcher Leon ten Voorde niet onterecht.

 

"Hij behoort tot een groep van 31 spelers, met daarin tal van andere vormgevers. Dus de kans dat Ziyech het selecte gezelschap van de definitieve selectie haalt, lijkt niet erg groo. Maar dat neemt niet weg dat de uitnodiging van Hiddink een mooie bevestiging is van zijn talent", aldus Ten Voorde namens de TC Tubantia.

 

"Dat Ziyech zich vroeg of laat bij Oranje zou voegen, stond eigenlijk voor alle liefhebbers wel vast. Dat het nu gebeurt als speler van de nummer tien van het voorbije seizoen, is verrassend. Of juist niet? Feit is dat Ziyech als enige bij FC Twente dit seizoen prachtige cijfers kan overleggen."Ziyech leverde dertien doelpunten en zestien assists. "Er is geen speler in de Eredivisie die kan tippen aan zo'n fonkelend rapport en dat na een jaar waarin alles bij de club elke dag in brand stond. Dat is knap."

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.