FC Twente Vrouwen klaar voor KNVB Bekerfinale tegen Ajax

FC Twente Vrouwen klaar voor KNVB Bekerfinale tegen Ajax

 • Bron: FC Twente
 • Dinsdag 12 Mei 21:41
 • Benjamin
 • Bekeken: 5140
 • 9 Reacties

FC Twente Vrouwen verloor afgelopen vrijdag definitief de strijd om de BeNe League-titel van Standard Luik, maar tijd om te treuren is er niet. De finale om de KNVB Beker tegen Ajax nadert namelijk.


"Het was wel heel vervelend, maar toch houd je er al een beetje rekening mee. Standard Luik moest thuis verliezen en toen het 0-0 bleef hadden we nog hoop, maar toen we eenmaal door kregen dat ze op voorsprong waren gekomen wisten we dat het voorbij was", blikt sterspeelster Jill Roord terug op de website van Twente. "De knop kon dan ook snel om, want de KNVB Beker is echt een prijs die we willen pakken. Er zit veel energie in ons team voor deze finale."

 

Roord vertrouwt op een zege. "Het gaat een spannende wedstrijd worden. Het is het laatste duel van het seizoen, er zal hopelijk veel publiek op af komen. Bij een bekerfinale zijn meer dan bij een gewoon competitieduel zaken die van invloed zijn. Het spelen van belangrijke wedstrijden past goed bij ons team. Met uitzondering van Anouk heeft niemand van ons met FC Twente de KNVB Beker gewonnen, wij willen die beker heel graag winnen. Ik denk dan ook dat wij er klaar voor zijn. Het zal denk ik voor wat betreft het veldspel op en neer gaan, maar toch denk ik dat wij er beter voor staan dan Ajax. We kunnen een goede periode afsluiten met de KNVB Beker en ik denk dat het gaat lukken."


De wedstrijd is woensdag om 19:00 uur in het Kyocera Stadion van ADO Den Haag, en te volgen op RTV Oost.

9 Reacties

9 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Andre Kaspers
  Andre Kaspers
  Andre Kaspers
  13 May 2015

  Kom op dames niet bang zijn voor ajax jullie zijn veel beter SUCCES.

 • Marijke Kruk
  Marijke Kruk
  Marijke Kruk
  12 May 2015

  Voor nĂș een like, Morgenavond live, Marga, Leon en Jamy.