Mogelijk toch donkere wolken boven Schreuder: "Trainers zijn nooit voor eeuwig"

Mogelijk toch donkere wolken boven Schreuder: "Trainers zijn nooit voor eeuwig"

  • Bron: FOX Sports
  • Maandag 11 Mei 20:20
  • Benjamin
  • Bekeken: 5618
  • 7 Reacties

Lang leek de job van Alfred Schreuder niet op het spel te staan. Zijn ontslag zou immers veel geld gaan kosten en dus moeten de supporters het vooralsnog doen met de bekritiseerde manager.


Maar directeur Geard van den Belt sluit niets uit.. "Dat is lastig te zeggen. Het seizoen is nog één wedstrijd en daarna gaan we verder kijken. Wij steunen de trainer, alleen een trainer is iemand die van jaar tot jaar zijn werk doet. Ik vind dat je dat na het seizoen altijd kunt evalueren. Niemand is voor eeuwig, dus ook trainers niet", zegt Van den Belt tegenover FOX Sports.



Het klinkt alsof Schreuder niet langer volledige steun krijgt. "Ik vind het niet terecht om dat zo te stellen. Het gaat niet super dit jaar, we hebben een slecht jaar achter de rug. Dat hebben we sportief gemerkt, maar ook financieel en organisatorisch. Daar hebben we allemaal onze rol in. We kunnen er niet omheen dat het sportief geen topjaar is. Dat moeten we bekijken."



Of er een td komt, bijvoorbeeld Fred Rutten, blijft onbekend. "Ik heb begrepen, maar ik ben niet direct bij dat proces betrokken, dat Fred nog graag op het veld wil staan en daarom niet in beeld is als technisch directeur. Maar het is wel een heel belangrijke functie. We hadden het niet over een onderwerp als de trainer."

7 Reacties

7 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

  • Harry Temmink
    Harry Temmink
    Harry Temmink
    11 May 2015

    donkere wolken met een afkoopsom van 3 miljoen euro

  • Roel Berger
    Roel Berger
    Roel Berger
    11 May 2015

    als je er het hele seizoen niks van hebt gebakken dan moet je wegwezen