"We willen de supporters vrijdag graag bedanken voor de steun"

"We willen de supporters vrijdag graag bedanken voor de steun"

  • Bron: FC Twente
  • Vrijdag 01 Mei 17:31
  • Benjamin
  • Bekeken: 3090
  • 0 Reacties

De vrouwen van FC Twente kende wederom een uitstekend seizoen. De landstitel werd bijvoorbeeld met overtuiging gepakt. Dit kwam mede door de steun van het publiek, zo zegt sterspeelster Anouk Dekker.

 

Vrijdagavond is het laatste thuisduel, tegen sc Heerenveen om 19:30 uur. "Deze schaal is niet alleen van ons, maar ook van alle supporters die ons altijd steunen. Natuurlijk is het seizoen nog niet ten einde en zijn er nog meer prijzen te winnen, maar vrijdag spelen we voor de laatste keer dit seizoen thuis. We worden het hele seizoen gesteund door onze supporters", aldus Dekker op de website van Twente.

 

"Als team vinden we dit geweldig. We willen de supporters daar dan ook graag vrijdag voor bedanken en onze waardering laten zien." Voor alle supporters is het vrijdag dé kans het team te feliciteren, op de foto te gaan met de schaal en de speelsters en natuurlijk handtekeningen van de kampioenen te krijgen. Speciaal hiervoor liggen elftalposters en elftalkaarten van het kampioensteam klaar, zo meldt de club.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.